turnaj přípravek v Přešticích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 17 Září 2016 16:29

V pořadí druhý letošní turnaj starších přípravek se konal v sobotu 17.9. v Přešticích. Podle původních předpokladů se mělo hrát na venkovním hřišti, čáru přes rozpočet ale pořadatelům udělalo počasí a tak se turnaj odehrál v tělocvičnách místní školy. Do Přeštic přijelo 10 družstev, která byla rozdělaná do dvou skupin. Prvním naším soupeřem byl celek Přeštic "B", který jsme porazili 3:0. Dalším naším soupeřem bylo družstvo Tymákova, se kterým jsme remizovali 2:2, když jsme vyrovnávací branku inkasovali v posledních vteřinách utkání. Tato branka, bohužel pro nás, se ukázala být jako klíčová, neboť jsme následná dvě utkání prohráli. Nejprve jsme podlehli Ejpovicím 1:5 a následně jsme nestačili na Litohlavy, 3:4. O pořadí na 3. a 4. místě ve skupině, které bylo určující pro nadstavbovou část, tak rozhodoval větší počet nastřílených branek ze všech zápasů. Jelikož naše skóre bylo 9:11, oproti Tymákovu 16:18, tak jsme v základní skupině obsadili 4. místo a čekal nás boj ve skupině o 7. - 10. místo.

Do nadstavbové části se nám započítávala výhra ze základní skupiny nad Přešticemi "B". Dvoukolově jsme se utkali s týmem Nezvěstic (5:3 a 4:1) a týmem Přeštic "A" (4:2 a 4:0). V nadstavbové části jsem tedy vyhráli všechny čtyři zápasy a na turnaji jsme obsadili celkové 7. místo. Turnaj vyhráli Přeštice "C", druhé byli Ejpovice a na třetím místě skončili Litohlavy.

naše sestava a branky: M. Hrdina - D. Pospíšil (18 branek), T. Blažek (6 branek), K. Karlík (2 branky), A. Hejrová, J. Hofman

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 20 

Statistika TOPlist

TOPlist