turnaj žáků v Přešticích - výsledky PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 17 Leden 2017 15:29

Na turnaj jsme vyráželi téměř v kompletním složení. Náš tým byl zařazen do tzv. nepostupové skupiny, v níž se dvoukolově utkala koedukovaná (smíšená) družstva hrající oblastní přebor mladších žáků.

Prvním naším soupeřem byly Litice, jež už měly za sebou jeden zápas. V úvodu zápasu byla na našich hráčích patrná nerozehranost a dlouhá cesta, ale dokázali jsme tento hendikap překonat a zápas jsme dovedli do vítězného konce s výsledkem 8:4.

Bez přestávky jsme pak nastoupili k dalšímu zápasu proti Nýřanům. V tomto utkání soupeř vysunul obranu a tento presink nám v prostředí Přeštické tělocvičny dělal v útočné fázi velké potíže. Soupeř zároveň dobře střílel a tak zápas skončil naší prohrou 4:7.

Následovala přestávka věnovaná posilnění hráčů a taktické přípravě na další „dvoukolo“. V dalším zápase s Liticemi měli naši hráči zápas plně pod kontrolou a v klidu dovedli utkání do vítězného konce s výsledkem 8:4.

Vyvrcholením turnaje pak byl druhý zápas s Nýřany, ve kterém jsme se dokázali poučit z chyb z předešlého a dokázali jsme soupeře přetlačit. Výsledek 4:1 svědčí o tom, že prim hráli především obrany a oba brankáři. Zejména náš gólman přiváděl svými zákroky soupeřovi útočníky k zoufalství. O vítězi při rovnosti bodů rozhodlo naše lepší skóre. V novodobé historii mládežnických týmů rožmitálské házené se jedná o první celkové vítězství na turnaji.

Poděkování za výborné výkony patří všem dětem, které se zimního halového poháru zúčastnily a svými výbornými výkony k tomuto výsledku přispěly: Martin Vaněk – brankář, Nora Vaňková, Johana Čípelová, Tereza Drechslerová, Jakub Brejcha a Jakub Vaněk – obrana, Michaela Antalová, Denisa Brejchová, Kateřina Karlíková, Pavel Metlička, Marek Jeníček, Matouš Hrdina – útok.


LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 13 

Statistika TOPlist

TOPlist