Litohlavy - Rožmitál 14:11 (8:6) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 10 Září 2017 13:49

Pravým opakem našeho včerejšího utkání ve Všenicích pro nás bylo dnešní utkání v Litohlavech a to jak herně, gólově tak i výsledkově. 5 přihlížejících domácích příznivců nevidělo moc pohlednou házenou, oba týmy se v útoku těžko vyrovnávali s kluzkým povrchem i s kluzkým míčem. O poznání lépe se to ale dařilo domácím. Vyrovnaný stav vydržel do 8. minuty, kdy se hrálo 2:2. Ve 13. minutě vedli domácí o dvě branky, srovnat na 4:4 se nám podařilo v 18. minutě. Ve 20. minutě vedli domácí opět o dvě branky, srovnáno 6:6 bylo v 26. minutě. V závěru poločasu se domácí dokázali prosadit ještě 2x, my jsme žádný gól nevstřelili a tak jsme první poločas prohráli 6:8.

V průběhu druhého poločasu jsme sice několikrát snížili na rozdíl jedné branky, několikrát jsme i měli možnost utkání vyrovnat, bohužel se nám to ale nepodařilo. Domácí v úplném závěru zápasu přidali dvě branky a v zápase zvítězili tří brankovým rozdílem 14:11.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Zemek, J. Pičman

branky: Šourek 7, Melichar 3, Stöckl 1 - za domácí: Šnajdr 7, Kozák 5, Synáč 2

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 39 

Statistika TOPlist

TOPlist