ZHP, starší žáci PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 30 Leden 2022 16:34

V neděli 30.1. 2022 se konal v Plzni-Bolevci zimní halový pohár starších žáků. Turnaj byl ovlivněn koronavirovou pandemií, když svoji účast muselo na poslední chvíli odříct několik týmů. Turnaje se nakonec účastnily 4 týmy, oproti původně plánovaným 6.

I my jsme na turnaj odjížděli v neúplné sestavě, když nám chyběli 4 hráči. V prvním zápase jsme nastoupili proti Záluží - v podstatě celý zápas jsme vedli, prohráli jsme díky několika špatným zakončení v posledních minutách zápasu. Záluží jsme podlehli těsně 15:16.

Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti Tymákovu. Po vyrovnaném prvním poločase nám soupeř na začátku toho druhého odskočil až na rozdíl 3 branek. Dotáhnout tuto brankovou ztrátu se nám i přes herní zlepšení nepodařilo, zápas jsme prohráli opět těsně, tentokrát 13:14.

K poslednímu zápasu turnaje jsme nastoupili proti Plzni-Újezdu. Utkání bylo vyrovnané do 7. minuty prvního poločasu, kdy soupeř srovnal na 4:4. Od té chvíli jsme soupeře herně i gólově přehrávali, poločase 10:7 jsme nakonec přesvědčivě zvítězili 21:7.

Na turnaji jsme i přes dvě prohry obsadili celkové 2. místo.

 

naše sestava a branky: J. Hofman - J. Zeisek, L. Přígrodský, P. Metlička (1 branka), T. Horák - D. Pospíšil (28 branek), A. Nass (6 branek), P. Španihel (5 branek), T. Blažek (9 branek)

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 12 

Statistika TOPlist

TOPlist