super pohár, nominační trénink mladších žáků PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 23 Duben 2024 10:35

 

V pondělí 22.4. 2024 se konal na hřišti v Litohlavech nominační trénink mladších žáků na celorepublikový superpohár v národní házené. Na tento trénink byli přizváni i někteří hráči z našeho oddílu. A máme velkou radost, že si turnaj v Mostě, který se bude konat 11.5. 2024, zahrají za výběr západních Čech i naši hráči - útočník Jonáš Cigánek a obránce Albert Nosek. Tímto samozřejmě oběma chlapcům k nominaci blahopřejeme a v turnaji přejeme co nejlepší úspěch.


Turnaje se účastní výběry ze Středních Čech, Východních Čech, Severních Čech, Západních Čech, Jižní Moravy a Severní Moravy. Budeme držet palce nejen našim svěřencům, ale i celém výběru ze Západních Čech, který povedou zkušení trenéři - Karel Nekut z Litohlav a Miroslav Pelech z Litic.


Jenom pro připomenutí - v minulých letech se již někteří z našich hráčů turnaje účastnili. Před 6 lety to byl Pavel Metlička (ten získal s výběrem Západních Čech zlatou medaili) a loni David Pospíšil společně se Štěpánem Bicerou (ti získali bronzové medaile).

 

LAST_UPDATED2
 
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 16 

Statistika TOPlist

TOPlist