Sezona 2010 - 2011


Rožmitál - Ejpovice 19:14 (9:8) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 19 Září 2010 12:31

Konečně první body. Dočkali jsme se až v 5. kole, kdy jsme na domácím hřišti přivítali Ejpovice "B". Celý první poločas byl vyrovnaný. Žádnému mužstvu se nepodařilo vytvořit si nějaký výraznější náskok, soupeři se střídali v jedno brankovém vedení. První polčas jsme vyhráli 9:8.

Z prvního útoku ve druhém poločase jsme skórovali a ujali se vedení 10:8. Soupeř však dokázal vyrovnat. Následně jsme opět zvýšili na rozdíl dvou branek 12:10, ale i tento náš násko soupeř vyrovnal. Rozhodující náskok se nám podařilo získat od 10. minuty, kdy se naší obraně podařilo několikrát sebrat balon a náš útok rychle skóroval.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, P. Pazderník, Z. Sadílek - P. Melichar, P. Šourek, J. Zemek, J. Pičman, R. Stöckl, T. Janoušek

branky: Šourek 9, Melichar 8, Stöckl 2

1
11

LAST_UPDATED2
 
Blovice - Rožmitál 23:18 (12:9) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 19 Září 2010 06:14

Naše trápení pokračuje, nedokázali jsme zvítězit ani v Blovicích, odkud jsme si v předchozích ročnících vždy body odváželi. Ujali jsme se vedení 1:0, soupeř otočil na 3:1. V průběhu prvního poločasu jsem ještě vedli 7:6, ale to bylo naše poslední vedení. Blovice do konce poločasu otočili a ujali se vední 12:9.

V úvodu druhého poločasu jsme neproměnili dvě "tutové" příležitosti a soupeř odskočil o 5 branek. Nám se sice ještě podařilo 2x dotáhnout na rozdíl tří branek, ale o lepší výsledek jsme se připravili neproměňování vyložených gólyvých příležitostí. Svou vinu na výsledcích nese samozřejmě i obrana, která se pomalu stává nejhorší obranou v soutěži.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, P. Pazderník - P. Melichar, P. Šourek, J. Zemek, J. Pičman, R. Stöckl

branky: Šourek 8, Stöckl 7, Melichar 3

LAST_UPDATED2
 
Nezvěstice "B" - Rožmitál 22:16 (12:6) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 12 Září 2010 18:58

V neděli odpoledne jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát do Nezvěstic. První branku zápasu jsme vstřelili my, ale pak už to bal soupeř, kdo udával tempo zápasu. Během 10. minut si Nezvěstice vapracovali 4 brankový náskok. Naši útočníci se těžko prosazovali přes dobře hrající obranu soupeře a naše obrana nedokázala bránit útočníky soupeře. První poločas jsme prohráli 6:12.

V úvodu druhého poločasu soupeř odskočil až na rozdíl 8 branek. Změnami v obraně, kdy nás několika dobrými zákroky podržel brankář a zlepšením v útoku jsme snížili na rozdíl 4 branek. Bohužel to bylo z naší strany vše, soupeř ještě v závěru zápasu zvýšil na rozdíl 6 branek. Utkání jsme prohráli 16:22.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, Z. Sadílek - P. Melichar, P. Šourek, E. Trefný, J. Pičman, R. Stöckl

branky: Šourek 8, Melichar 6, Pičman 1, Stöckl 1

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Plzeň-Újezd "B" 17:23 (10:11) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 05 Září 2010 12:27

V neděli dopoledne jsme na domácím hřišti přivítali celek Plzně-Újezda "B". Vstup do utkání se nám vydařil. Naši útočníci přehrávali obranu soupeře, naše obrana společně s brankářem úspěšně likvidovala útočnou snahu hostů. V polovině poločasu jsme vedli  4 branky. Pak ovšem náš útok neproměnil několik šancí, naše obrana začala dostávat góly po jednoduchých akcích a náš náskok se začal ztenčovat. V poslední minutě poločasu šel soupeř do vedení 11:10. My ještě měli šanci střílet pokutový hod po vypršení hrací doby, ten jsme ovšem neproměnili a poločas jsme tedy prohráli 10:11.

V prvních 10. minutách druhého poločasu si soupeř vypracoval 5 brankový náskok. Zbytek poločasu byl již vyrovnaný, ale to soupeři stačilo. Utkání jsme nakonec prohráli 17:23.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, P: Pazderník - P. Melichar, P. Šourek, E. Trefný, J. Pičman, R. Stöckl

branky: Šourek 11, Melichar 3, Stöckl 2, Pičman 1

LAST_UPDATED2
 
žáci, Vřeskovice - Rožmitál 18:14 (9:8) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 04 Září 2010 05:27

V úvodním zápase jsme zajížděli do Vřeskovic. Zápas se hrál netradičně v pátek v 17:30 hod. První poločas byl vyrovnaný, se soupeřem jsme se přetahovali o jednobrankové vedení. Nakonec se závěr poločasu vyvedl lépe domácím, takže poločas skončil za stavu 9:8.

V druhém poločase domácí odskočili o dvě branky na 14:12 a pak nastala klíčová desetiminutovka kdy domácí měli gólový výpadek, ale bohužel ani naši borci se nezmohli na jediný gól i když šancí měli dostatek a tak zápas nakonec skončil za stavu 18:14.

sestava: Trčka A. – Polák P. , Pevný L. , Sadílek F. , Pazderník K. , Pazderník T. , - Pazderník J. 7, Rausz D. 6,  Janoušek M. 1
LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí123456789DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 21 

Statistika TOPlist

TOPlist