Sezona 2011 - 2012


Rožmitál - Ejpovice "B" 14:3 (7:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 10 Červen 2012 14:51

       K poslednímu zápasu sezony jsme nastoupili doma proti Ejpovicím "B". Celý zápas se hrál za deštivého počasí, s čímž se naši útočníci dokázali vypořádat lépe. První branku zápasu jsme vstřelili až v 8. minutě, do té chvíle byly naše útoky ve znamení nepřipravené střelby nebo špatných přihrávek. Naše obrana v čele s brankářem si celkem bez problémů dokázala poradit s útoky hostí, kteří se dlouhou dobu nedokázali vyrovnat s kluzkým balonem. V prvním poločase se hostím branku vstřelit nepodařilo. To se jim povedlo až ve 38. minutě, kdy Ejpovice snižovali na 1:10. Za zmínku stojí ještě to, že Jakub Pazderník vstřelil svojí první branku v kariéře v "A" týmu. Sezonu jsme tedy zakončili jednoznačným vítězstvím 14:3, v OP jsme obsadili celkově 3. místo.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, Z. Sadílek, J. Vondrášek - R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazdreník, J. Pičman, J. Zemek

branky: Šourek 5, Pičman 5, Stöckl 2, Pazdreník 1, Zemek 1 - za hosty: Lisko 1, Michelfeit 1, Stašek 1

LAST_UPDATED2
 
Kyšice "A" - Rožmitál 20:16 (10:10) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 03 Červen 2012 18:56

       V neděli jsme vyjížděli k poslednímu venkovnímu zápasu do Kyšic. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání, neboť domácí jsou na druhém místě OP a na jaře neztratili ještě ani bod. Vstřelili jsme sice první branku, ale domácí otočili a v 7. minutě jsme prohrávali 1:3. Do 12. minuty si Kyšice udržovali dvou brankový náskok, pak se nám podařilo vyrovnat a v 18. minutě jsme se dostali do vedení o dvě branky my. Kyšicím v závěru poločasu srovnali na 10:10, možnosti jít do vedení z trestného hodu po čase nevyužili.

      Zlom v utkání nastal v úvodu druhého poločasu, když Kyšice odskočili do tří brankového vedení 14:11 v 10. minutě. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, Kyšice si svůj náskok pohlídali, náš útok bohužel nedokázal proměňovat šance, které si vypracoval. Zápas jsme prohráli 16:20. Znamená to, že bez ohledu na výsledky posledního kola, obsadíme celkově třetí místo, za prvním Záluží a druhými Kyšicemi.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, Z. Sadílek - R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazdreník, P. Melichar, J. Zemek

branky: Šourek 7, Stöckl 5, Melichar 4 - za domácí: Martínek 6, Šleis 5, Petrák 4, Smola 3, Špičan 2

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Nýřany "B" 26:16 (14:10) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 27 Květen 2012 17:19

     V neděli dopoledne jsme na domácím hřišti přivítal čtvrtým tým tabulky, tým Nýřan "B". Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se dokázali prosadit hned z prvního útoku. Naši útočníci dlouho ztroskotávali na brankáři hostí, naštěstí se ani nýřanští útočníci neprosazovali přes naší obranu a tak jsme v 7. minutě srovnali na 1:1. Vyrovnané skóre vydrželo až do 15. minuty, kdy byl stav 5:5. Pak se nám podařilo odskočit do vedení o dvě branky a v závěru poločasu dokonce o branky čtyři. První poločas jsme vyhráli 14:10.

      Úvod druhého poločasu byl opět vyrovnaný, odpor soupeře se nám podařilo zlomit po 10. minutě, když jsme získali 8 brankový náskok. V závěrečných minutách jsme rozdíl skóre upravili na 10 branek a v utkání jsme tak zvítězili 26:16. Příští týden nás čeká poslední utkání na hřišti soupeře, představíme se na horké půdě v Kyšicích.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa - R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazdreník, J. Pičman, P. Melichar, J. Zemek

branky: Šourek 9, Stöckl 6, Melichar 6, Pičman 4, Zemek 1 - za hosty: Faifr A. 6, Bartovský 5, Wisura 3, Alexa B. 2

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
rozhodnutí STK č. 8 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 25 Květen 2012 09:00
        Družstvo Plzně-Újezda "B" se nedostavilo ke svému zápasu do Příchovic. Jelikož se jedná již o třetí případ v této sezoně, bylo družstvo Plzně-Újezda "B" na základě rozhodnutí STK vyloučeno ze soutěžě. Všechny jeho výsledky byly anulovány a Újezd "B" se tak stává prvním sestupujícím.
LAST_UPDATED2
 
Stupno - Rožmitál 24:28 (13:16) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 20 Květen 2012 16:02

           V neděli jsme odehráli mistrovské utkání ve Stupně. Do sestavy se po zranění vrátil Petr Melichar a na naší hře to bylo hned znát. Úvod zápasu byl vyrovnaný, soupeř dotahoval náš jednobrankový náskok. V 10. minutě bylk stav 6:6. V dalších minutách jsme si začali vypracovávat výraznější náskok. Ve 20. minutě jsme vedli o 3 branky, 10:7. Soupeř ovšem dotahoval a snížil na rozdíl jedné branky. V závěru poločasu jsme odskočili do vedení o 3 branky a poločas jsme tak vyhráli 16:13.

         V úvodu druhého poločasu domácí snížili na rozdíl dvou branek. Pak jsem naší obraně konečně podařilo získat několik míčů a jelikož náš útok dokázal nabídnuté šance využít, tak jsme si postupně vypracovali 6 brankový náskok. V 17. minutě jsme vedli 26:20. Do konce poločasu se nám podařilo vstřelit pouze dvě branky, čehož soupeř využil a snížil na konečných 28:24 v náš prospěch.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa, J. Vondrášek - R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazdreník, J. Pičman, P. Melichar

branky: Šourek 13, Melichar 8, Stöckl 7 - za domácí: Štefan 8, Caletka 7, Kroc D. 5, Pokorný 3, Horejš 1

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí1234567DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 18 

Statistika TOPlist

TOPlist