Sezona 2011 - 2012


Rožmitál - Stupno 19:13 (11:4) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 08 Říjen 2011 15:26

     Za chladného a deštivého sobotního odpoledne jsme nastupovali k domácímu zápasu proti Stupnu. Vstup do utkání se nám vydařil, hned na začátku prvního poločasu jsme se ujali dvoubrankového vedení. To mohlo být výraznější, ale neproměnili jsme dva pokutové hody. Útočníky na obou stranách po celý zápas trápil kluzký balon. O poznání lépe se s tím vyrovnali naši útočníci a tak jsme si postupně vypracovali až 7 brankový náskok, který jsme udrželi až do konce poločasu.

   Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou. Naši útočníci stříleli branky, soupeře se stále nedokázal vyrovnat s kluzkým terénem. Rozdíl ve skóre narůstal, ve 13. minutě jsme vedli 18:5. Pak se ovšem našemu útoku přestalo dařit, ztratil spoustu míčů a do konce poločasu zaznamenal pouze jednu branku. Toho hráči Stupna využili a postupně brankovou ztrátu doháněli. V utkání jsme nakonec zvítězili 19:13.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - D. Franěk, P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 9, Pičman 4, Stöckl 4, Melichar 2 - za hosty: Caletka 6, Pokorný 5, Horejš 2

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
Nezvěstice "B" - Rožmitál 23:22 (9:10) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 02 Říjen 2011 15:33

     V neděli po poledni jsme odjížděli k dalšímu soutěžnímu utkání, tentokrát do Nezvěstic. Vydařil se nám vstup do utkání, když jsme se ujali vedení 2:0 a dále jsme si udržovali 1 - 2 brankový náskok. V polovině prvního poločasu se nám podařilo soupeři odskočit a vedli jsme o 4 branky 10:6. Nevyšel nám ovšem závěr poločasu. Naši útočníci se sice dokázali přes obranu Nezvěstic prosadit, bohužel nastřelovali tyče. Toho soupeř využil a snížil na poločasových 10:9.

     Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, Nezvěstice vývoj skóre otočili  a byli jsme to my, kdo musel dotahovat jedno brankovou ztrátu. Prohrávali jsme i o dvě branky, v 10. minutě se nám podařilo vyrovnat a útočili jsme. Branku jsme ovšem nevstřelili a od té chvíle si nezvěstičtí postupně vypracovali až čtyř brankový náskok.Ten se nám sice v závěru zápasu dařilo postupně snižovat, vytouženého bodového zisku jsme se ale nedočkali. Trestným hodem po vypršení času jsme snížili na konečných 22:23.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 7, Melichar 6, Stöckl 6, Pičman 3 - za domácí: Šilhánek 9, Nachtman 8, Dobiáš 4, Havlíček 1, Vaník 1

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Přeštice "B" 23:22 (12:10) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 25 Září 2011 12:08

      V neděli dopoledne jsme na domácím hřišti přivítali nováčka OP, celek Přeštic "B". Z prvních našich dvou útoků se nám podařilo skórovat, ujali jsme se vední 2:0, a utkání se zdálo být "snadnou" záležitostí. V následující 5. minutách se nám branku vstřelit nepodařilo, naopak Přeštice stříleli branky z každého svého útoku a rázem jsme prohrávali 2:4. Až do 20. minuty jsme neustále dotahovali 1-2 brankovou ztrátu. Vydařil se nám závěr poločasu, kdyzž jsme dokázali vstřelit 4 branky, Přeštice pouze 1 a tak jsme první poločas vyhráli 12:10. Nic na tom nezměnil ani přeštický trestný hod nařizený po vypršení hrací doby.

     Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, stále jsme si udržovali dvou brankový náskok. V 15. minutě jsme vedli o 4 branky a utkání se zdálo být rozhodnuté. Nevydařil se nám závěr zápasu, když jsme po několika zbytečných ztrátách v útoku inkasovali rychlé branky. Ve 28. minutě jsme vedli už jen o dvě branky a byli jsme v útoku. Další zbytečná ztráta v úplném závěru zápasu znamenala další rychlý brejk. Ten se nám podařilo zastavit pouze za cenu faulu, následoval pokutový hod nařízený po čase. Přeštice jej sice proměnili, ale znamenalo to pouze snížení na konečných 23:22 v náš prospěch.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 14, Stöckl 6, Melichar 3 - za hosty: Kydlíček 11, Tušek 4, Jeslínek 3, Mácka 2, Novák 2

fotogalerie ze zápasu zde http://narodnihazenarozmital.rajce.idnes.cz/

LAST_UPDATED2
 
Příchovice "B" - Rožmitál 15:22 (9:8) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 18 Září 2011 17:13

       Za deštivého počasí jsme v neděli odpoledne odjížděli do Příchovic. Ani zde nás nepřivítalo lepší počasí a celý zápas se hrál za vytrvalého deště. Lepší vstup do utkání jsme měli my, z prvních dvou útoků se nám podařilo skórovat a ujali jsme se vedení 2:0. Až do 15. minuty jsme si udržovali 1-2 brankový náskok. Pak naše útočníky potkal střelecký výpadek, Příchovice vývoj skóre otočili a první poločas vyhráli 9:8.

      Do druhého poločasu jsme nastoupili se změnami v obraně, začalo se dařit i našim útočníkům a rázem byli to Příchovičtí, kteří museli dotahovat jedno brankovou ztrátu. Od 15. minuty se naší obraně podařilo několikrát sebrat balon, náš útok šanci na zvýšení náskoku využil a vedli jsme o 4 branky. V závěru zápasu jsme náš náskok ještě zvýšili a v utkání jsme nakonec zvítězili 22:15. Z Příchovic si tak odvážíme cenné vítězství, zvláště když se nám na tomto hřišti podařilo zvítězit po dlouhé době.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

branky: Šourek 11, Stöckl 5, Melichar 4, Pičman 2 - za domácí: Weinfurt 6, Sedláček 3, Dvořák 2, Bešta 2, Hanuš 2

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Plzeň-Újezd "B" 10:0 kont. PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 17 Září 2011 16:15

     Soupeř se k utkání nedostavil. O výsledku utkání rozhodla STK. Zápas byl kontomován 10:0 ve prospěch Rožmitálu. O sehrání utkání v jarní části soutěže bude rozhodovat STÚ POSK SNH Plzeň.

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, P. Šourek

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí1234567DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 17 

Statistika TOPlist

TOPlist