Sezona 2016 - 2017


přeložení utkání Most - Rožmitál PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 04 Březen 2017 19:55

Na základě dohody obou týmů a po následném schválení STK bude utkání 13. kola mezi Mostem a Rožmitálem (původně plánované na 30.4. 2017) odehráno v sobotu 20.5. 2017 od 20hod.

LAST_UPDATED2
 
turnaj přípravek v Přešticích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 25 Únor 2017 15:40

V sobotu 25.2. se naše starší přípravka zúčastnila turnaje v Přešticích. Na turnaj jsme odjížděli bez třech hráčů, chyběl nám brankář. Své první zápasy tak na postu brankáře odehrál Jakub Hofman. Turnaje se zúčastnilo 8 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. Hrací doba byla 12 min / zápas.

Prvním naším soupeřem byl tým Božkova, kterému jsme po vyrovnaném průběhu podlehli 3:5. Druhým naším soupeřem byl celek Nezvěstic, se kterým jsme dokázali udržet krok pouze v úvodu zápasu, nakonec jsme prohráli 1:6. Posledním naším soupeřem v základní skupině byl tým Přeštice "A", nad kterým jsme zvítězili 10:3. V základní skupině jsme obsadili 3. místo a čekali nás boje ve skupině o 5. - 8. místo.

V prvním zápase ve skupině o umístění jsme smolně podlehli Ejpovicím 5:6. V zápase jsme prohrávali 2:5, dokázali jsme srovnat na 5:5, ovšem rozhodující branku jsme dostali v závěrečných vteřinách zápasu. K našemu poslednímu zápasu jsme nastoupili proti Přešticím "B", které jsme porazili 10:3. Celkově jsme na turnaji obsadili 6. místo, vítězem byl tým Litohlav.

naše sestava: Jakub Hofman - Tomáš Blažek (vstřelil 10 branek), Anna Hejrová (2 branky - první v kariéře !!!), Kryštof Karlík (2 branky), David Pospíšil (15 branek)

LAST_UPDATED2
 
turnaj žáků v Přešticích - výsledky PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 17 Leden 2017 15:29

Na turnaj jsme vyráželi téměř v kompletním složení. Náš tým byl zařazen do tzv. nepostupové skupiny, v níž se dvoukolově utkala koedukovaná (smíšená) družstva hrající oblastní přebor mladších žáků.

Prvním naším soupeřem byly Litice, jež už měly za sebou jeden zápas. V úvodu zápasu byla na našich hráčích patrná nerozehranost a dlouhá cesta, ale dokázali jsme tento hendikap překonat a zápas jsme dovedli do vítězného konce s výsledkem 8:4.

Bez přestávky jsme pak nastoupili k dalšímu zápasu proti Nýřanům. V tomto utkání soupeř vysunul obranu a tento presink nám v prostředí Přeštické tělocvičny dělal v útočné fázi velké potíže. Soupeř zároveň dobře střílel a tak zápas skončil naší prohrou 4:7.

Následovala přestávka věnovaná posilnění hráčů a taktické přípravě na další „dvoukolo“. V dalším zápase s Liticemi měli naši hráči zápas plně pod kontrolou a v klidu dovedli utkání do vítězného konce s výsledkem 8:4.

Vyvrcholením turnaje pak byl druhý zápas s Nýřany, ve kterém jsme se dokázali poučit z chyb z předešlého a dokázali jsme soupeře přetlačit. Výsledek 4:1 svědčí o tom, že prim hráli především obrany a oba brankáři. Zejména náš gólman přiváděl svými zákroky soupeřovi útočníky k zoufalství. O vítězi při rovnosti bodů rozhodlo naše lepší skóre. V novodobé historii mládežnických týmů rožmitálské házené se jedná o první celkové vítězství na turnaji.

Poděkování za výborné výkony patří všem dětem, které se zimního halového poháru zúčastnily a svými výbornými výkony k tomuto výsledku přispěly: Martin Vaněk – brankář, Nora Vaňková, Johana Čípelová, Tereza Drechslerová, Jakub Brejcha a Jakub Vaněk – obrana, Michaela Antalová, Denisa Brejchová, Kateřina Karlíková, Pavel Metlička, Marek Jeníček, Matouš Hrdina – útok.


LAST_UPDATED2
 
43. ČP, základní kolo PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 20 Listopad 2016 16:55

V soboto 19.11. jsme se účastnili základního kola 43. ročníku ČP. Turnaj se hrál v hale v Plzni na Borech, účastnili se jej 4 týmy, hrací systém byl každý s každým, čas na utkání 2x 20min. Prvním naším soupeřem byl celek Mostu, kterému jsme po vyrovnaném průběhu utkání podlehli 13:15 (4:9). Herně vyrovnané, a zároveň výsledkově podobné bylo i naše druhé utkání proti Vřeskovicím, kterým jsme podlehli 15:16 (9:10). Před naším posledním zápasem již bylo o dvou postupujících do dalšího kola rozhodnuto, a tak byl náš zápas proti Tymákovu "B" pouze zápasem o konečné 3. místo. Tento zápas jsme prohráli nejvýraznějším rozdílem, se soupeřem jsme dokázali držet krok pouze v prvním poločase, celkově jsme prohráli 13:20 (9:10). Na turnaji jsme tak obsadili poslední místo. Most a Vřeskovice postupují do osmifinále, které se odehraje v Žatci.

naše sestava a branky: D. Sadílek - D. Franěk, Z. Sadílek, J. Vondrášek, J. Stoklasa - J. Pičman (12), J. Zemek (9), J. Pazderník (9), P. Šourek (7), R. Stöckl (4)

LAST_UPDATED2
 
dohodná PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 26 Říjen 2016 08:25

Zakončení podzimní části sezony se uskuteční v sobotu 5.11. 2016 od 8 hod v areálu tábora Soběňák, kde pořádáme zabijačku. Zváni jsou všichni hráči a fanoušci národní házené

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 26 

Statistika TOPlist

TOPlist