Sezona 2016 - 2017


turnaj přípravek v Přešticích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 03 Červen 2017 16:52

Předposlední letošní turnaj starších přípravek se konal v sobotu 3.6.2017 v Přešticích. Turnaje se účastnilo 12 družstev, které byla rozdělená do dvou skupin. Oproti jiným turnajům byla nadstavbová část rozdělená do třech skupin po čtyřech týmech (zápas ze základní skupiny se výsledkově započítával).

Prvním naším soupeřem byl tým Ejpovic "B", který jsme porazili 9:5. Následovaly dvě výhry na Přeštickými týmy. Nejprve jsme porazili "A" 11:3, následně "B" 11:4. Dalším naším soupeřem byl celek Tymákova a podle postavená týmů v tabulce se rozhodovalo o kdo postoupí do skupiny o 1.-4. místo. Přestože jsme v utkání (stejně jako minulý víkend v Ejpovicích) vedli o dvě branky, tak jsme na konec podlehli 7:8. Poslední utkání v základní skupině jsme prohráli s Litohlay 4:7.

Čekali nás tedy dvě utkání ve skupině o 5.-8. místo (do výsledků skupiny se nám započítávalo vítězství na Přešticemi "A"). Oba zápasy jsme vyhráli. Porazili jsme Kyšice 9:3 a Nezvěstice 6:3. Na turnaji jsme tak obsadili celkové 5. místo.

naše sestava a branky: Matěj Trefný - David Pospíšil (26 branek), Tomáš Blažek (8 branky), Kryštof Karlík (7 branek), Matouš Hrdina (15 branek), , Jakub Hofman (1 branku), Anna Hejrová, Julie Černovská

LAST_UPDATED2
 
Příchovice - Rožmitál 24:21 (7:15) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 03 Červen 2017 15:18

Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme domácí tým jasně přehrávali, dařila se nám střelba, obrana v čele s brankářem úspěšně likvidovala útočné akce domácích. První poločas jsme vyhráli rozdílem osmi branek.

Druhý poločas byl opakem toho prvního. Domácí útočníci naší obranu snadno překonávali, kromě dvou nastřelených tyčí naše obrana nedokázala za celý druhý poločas získat jediný míč. Naši útočníci nedokázali najít recept na obranu soupeře, za celý druhý poločas jsme vstřelili pouze 6 branek. Zbytečně jsme tak ztratili dobře rozehraný zápas.

 

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, P. Melichar, J. Pičman

branky: Šourek 11, Stöckl 5, Pazderník 3, Melichar 2 - za domácí: Hošťálek 12, Urban 5, Brejcha 4, Šilhavý 2, Frána 1

LAST_UPDATED2
 
Rožmitál - Nýřany "B" 18:13 (13:7) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 28 Květen 2017 11:07

Do nedělního zápasu proti druhému celku soutěže jsme lépe vstoupili my. Hned z našeho prvního útoku jsme vstřelili branku, hosté z následujícího útoku vyrovnali. V 6. minutě jsme vedli o dvě branky, v 7. minutě hosté snížili. V 11. minutě jsme již vedli rozdílem 4 branek 6:2. Nýřany dvěmi brankami v řadě snížili, my jsme brankami v 18. a 20. minutě opět odskočili na rozdíl 4 branek. Ve 26. minutě byl náš náskok již šesti brankový a stejným rozdílem skončil i první poločas.

 

Ve druhém poločase se našim útočníkům přestalo střelecky dařit, za 14. minut hry jsme se dokázali prosadit pouze 1x. Nýřanští toho využili, ve 14. minutě byl stav 14.10. Dvěmi brankami vstřelených z pokutových hodů jsme náskok 6 branek získali zpět, ve 20. minutě byl stav 16:10. V závěru zápasu jsme sice vstřelili o jednu branku méně než hosté, to ale nic nezměnilo na našem vítězství 18:13.

 

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník

branky: Šourek 7, Pazderník 6, Stöckl 5 - za hosty: Faifr 8, Špirk 4, Šilhavý 1

LAST_UPDATED2
 
turnaj přípravek v Ejpovicích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 28 Květen 2017 08:00

V sobotu 27.5 se naše starší přípravky účastnila turnaje v Ejpovicích. Na turnaj se přihlásilo 12 družstev, která byla rozdělena do dvou skupiny, kde hrál každý s každým. První tři týmy postupovali do finálové skupin, poslední tři týmy bojovali ve skupině o umístění. Hned náš první zápas ve skupině proti Božkovu se ukázal jako klíčový v boji o postup. Božkov jsme porazili 4:3 a ještě nás čekal boj se dvěma papírově slabšími soupeři a dvěma papírově silnějšími soupeři. V dalším zápase jsme podlehli Litohlavům 3:6. Následovala dvě vítězství, nejprve jsme porazili Přeštice A 7:1, potom Ejpovice B 6:1. V posledním zápase skupiny jsme nastoupili proti jednomu z kandidátů na celkové prvenství, týmu Přeštic C. Povyrovnaném boji jsme prohráli o gól 7:8.

Postoupili jsme tedy do finálové skupiny, kam se nám započítávali výsledky zápasů s týmy, se kterými jsme postoupili ze základní skupiny (v našem případě dvě prohry). K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Nezvěsticím, kterým jsme podlehli 1:3. Nejhorší zápas jsme odehráli proti pozdějšímu vítězi turnaje, týmu Ejpovic A - prohráli jsme 0:10. I přes tento debakl jsme k poslednímu zápasu turnaj nastoupili proti Tymákovu s teoretickou nadějí na 4. místo (obhájili bychom tak umístění z loňska) - "stačilo" vyhrát o tři branky. V průběhu zápasu jsme sice vedli o dvě branky, na konec jsme ale prohráli 5:7. Na turnaji jsme tak obsadili 6. místo.

naše sestava a branky: Matěj Trefný - David Pospíšil (8 branek), Tomáš Blažek (4 branky), Kryštof Karlík (12 branek), Matouš Hrdina (9 branek), Anna Hejrová, Julie Černovská

LAST_UPDATED2
 
Žatec - Rožmitál 25:22 (13:12) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 21 Květen 2017 16:41

sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, E. Trefný

branky: Stöckl 11, Šourek 8, Pazderník 3 - za domácí: Sýkora 13, Janák 6, Antol 3, Horník 3

LAST_UPDATED2
 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Kdo je připojen

Právě připojeni - hostů: 10 

Statistika TOPlist

TOPlist